Beleef Nederland als nooit tevoren

Laat onze honeyguides je inspireren

Op Honeyguide delen reizigers zoals jij tips over activiteiten en locaties met een positieve impact op mens & planeet. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een betere wereld. 

 • Onze ambassadeurs

  Iedere maand stelt één van onze Honeyguide ambassadeurs zich voor. Onze honeyguides zijn getalenteerde schrijvers en fotografen die er vaak opuit trekken.

  Ontmoet Eliane
 • Ons verhaal

  Honeyguide is het verhaal van een bijzondere relatie tussen mens en dier. Met deze filosofie in ons achterhoofd is het platform Honeyguide ontstaan.

  Lees ons verhaal
 • Positieve impact

  Aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties waarborgen we positieve impact. 

  Zo meten we positieve impact

Dagje weg in Nederland - Nieuwe reisblogs

Onze honeyguides gaan vaak op pad om de mooiste plekken en ervaringen in Nederland voor je te testen. Laat je met deze blogs inspireren voor een bijzonder dagje weg in eigen land. 

Retraites in Nederland

Ga met onze honeyguide ambassadeurs - of juist lekker alleen - op retreat. Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste retraites in Nederland. Van eendaagse tot meerdaagse mindfulness momentjes, stilte weekenden en yoga weekenden.

Bekijk alle retraites

VOLG HONEYGUIDE OP INSTAGRAM - @heyhoneyguide

Op Instagram delen we samen met onze honeyguides bijzondere ontdekkingen in Nederland. Deel ook je tip met #heyhoneyguide en wie weet zie je je eigen foto terug op onze pagina.