Beleef Nederland als nooit tevoren

Laat onze honeyguides je inspireren

Op Honeyguide delen reizigers zoals jij tips over activiteiten en locaties met een positieve impact op mens & planeet. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een betere wereld.

 • Onze ambassadeurs

  Iedere maand stelt één van onze Honeyguide ambassadeurs zich voor. Het zijn getalenteerde schrijvers en fotografen die er vaak opuit trekken.

  Ontmoet de honeys
 • Honeyguide App

  Download de Honeyguide App en ontdek on-the-go unieke plekken met een positieve impact. 

  Download de app
 • Positieve impact

  Aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties waarborgen we positieve impact. 

  Zo meten we positieve impact

Dagje weg in Nederland - Nieuwe reisblogs

Onze honeyguides gaan vaak op pad om de mooiste plekken en ervaringen in Nederland voor je te testen. Laat je met deze blogs inspireren voor een bijzonder dagje weg in eigen land. 

Thema pagina's - Ga op pad

Op Honeyguide vind je de mooiste en uniekste plekjes weg van de massa. Allemaal mét positieve impact voor mens en planeet. Laat je inspireren via onze themapagina's. 

 • Retraites in Nederland

  Ga met onze ambassadeurs - of juist lekker alleen - op retreat. Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste retraites in Nederland. Van eendaagse tot meerdaagse mindfulness momentjes, stilte weekenden en yoga weekenden.

  Op retraite
 • Bijzonder overnachten

  Op Honeyguide vind je de mooiste en uniekste overnachtingsplekjes mét positieve impact. Om optimaal te genieten en tot rust te komen. 

  Bekijk het aanbod

VOLG ONS OP INSTAGRAM - @heyhoneyguide

Op Instagram delen we bijzondere ontdekkingen in Nederland. Deel ook je tip met #heyhoneyguide en wie weet zie je je eigen foto terug op onze pagina.